Valentýnské zvěřinové hody 14.-16.2.
Nechte lásku projít žaludkem. Zvěřinové speciality na sv. Valentýna u nás v hotelu.
Zvěřinové speciality v hotelu Drnholec ve dnech 14.2.-16.2.2020.
Na svátek svatého Valentýna ženy jistě ocení, že nemusí vařit. Ochutnejte naše speciality a nechte lásku projít žaludkem. Doporučujeme rezervovat stůl.
Předkrm:
- Mufloní paštika s cibulovou marmeládou s toustem a barevným salátkem
Polévky:
- Houbový krém s restovanými liškami
- Zvěřinový vývar s masovými knedlíčky
Hlavní jídla:
- Kančí guláš s chlebem nebo houskovým knedlíkem
- Jelení ragú na červeném víně s domácími haluškami
- Srnčí kýta na smetaně s lázeňským knedlíkem
- Mufloní pečínka s brusinkovým zelím a bramborovými knedlíky
- Kančí kýta se šípkovou omáčkou a karlovarským knedlíkem
Minutky:
- Kančí smažené medailonky se šťouchanými brambrami
- Dančí hamburger s vejcem, sýrem a slaninou s hranolkami
- Kančí medailonky se slaninou a jarní cibulkou s gratinovanou bramborou
- Dančí medailonky se švestkovou omáčkou a šťouchanými bramborami
Dezert:
- Smažená jablíčka v pivním těstíčku s vanilkovou zmrzlinou