Vypečená husa a kachna 28.2.-1.3.
Takhle dobrá kačena přilétá jen jednou za 4 roky. Ochutnejte, než zase uletí!
Doporučujme rezervovat stůl!
Předkrm:
- Paštika z husích jater, cibulová marmeláda,brusinkový terč a opečené tousty
- Husí rilettes s kousky jatýrek a opečené tousty
Polévka:
- Redukovaný husí vývar s játrovými knedlíčky a kapkou cherry
Hlavní chod:
- Konfitovaná husa s dvojím zelím a knedlíkovým triem
- Konfitovaná husa s bílým zelím a restovanými hrozny, knedlíkový výběr
- Kachní prsa pomalu pečená na pomerančích s domácími
- Pomalu pečená kachna s brusinkovým zelím a bramborovými knedlíky
Dezert:
- Domácí jablečný štrůdl s vanilkovou omáčkou a šlehačkou
- Smažená jablíčka v pivním těstíčku se zmrzlinou a šlehačkou